Hortobágyi Istvánné intézményvezető-helyettes asszonnyal, középiskolánk jelenlegi, megbízott vezetőjével beszélgettünk az intézményben folyó munkáról, eredményekről, sikerekről.

Nem kis büszkeséggel számolt be arról, hogy szép számmal vannak olyan diákjaink, akik megállják helyüket a különböző szintű (kistérségi, megyei, országos) versenyeken, rendezvényeken. Jeleskednek a tanulásban, a sportban.

A közelmúlt eredményeit szedtük csokorba – a teljesség igénye nélkül:

2015. augusztus 31-én délután került sor középiskolánk tanévnyitó ünnepségére az intézmény fákkal övezett udvarán.

A résztvevők köszöntése után Tóth Edit, a KLIK Sarkadi Tankerületének igazgató asszonya szólt a hallgatósághoz, majd a Gyulai Szakképzési Centrum vezetője, Kovács Zsuzsanna főigazgató asszony adott tájékoztatást az új tanévvel kapcsolatos változásokról.

Augusztus 24-én „madarak” érkeztek intézményünk kollégiumába. Ornitológiai szempontból megvizsgálva őket, a hosszú piros csőr (amelyet a madárkedvelő végzős diákok előre elkészítettek) és az 1 lábon állás tette egyértelművé gólya mivoltukat…

Szóval megkezdődött a hagyományos gólyatábor. A fiókák azzal a céllal érkeztek, hogy 48 embert (madarat) próbáló, mégis szórakoztató órát töltsenek itt el. Szárnyaikat bontogathassák, és tanuljanak meg kötelékben repülni…

szeptember 2015